A true italian experience

Este o senzatie tare simpatica aceea de a descopori locuri noi care sa te suprinda intr-un mod placut si sa te faca sa iti doresti sa revi. Dei Frati este un astfel de loc, imbina perfect ideea de a manca si de a te simti ca acasa.  Desi este un local micut reuseste sa te surprinda prin cateva detalii ce contureaza foarte bine atmosfera tipica Italiei.

continue reading

Meniu_Dei_Frati

Chiar in familie m-am si simtit. Fiind un loc asa micut, am stat chiar langa bucataria open space de unde puteai vedea cum iti preparau mancarea.

Printre felurile alese s-a numarat o portie de ravioli ricotta e spinaci, absolut delicioasa si o portie de tortellini  insa nu mai stiu exact cu ce erau umplute 🙂 Tot ce pot spune este ca au fost geniale, un mare plus: pastele sunt facute chiar de ei, in house.

Ravioli_Dei_Frati

Fiind pe punctul de a comanda desertul, vedeam cum ies de la bucatarie diferite feluri ce aratau demential. Evident nu ne-am putut abtine si am mai comandat o portie de spanac si cartofi, numai bune 🙂

Spanac_Piure_Dei_Frati

In cele din urma a sosit si desertul, o crema absolut gustoasa cu lamaie ce semana cu cremeschnitte.

Cremeschnitte_Dei_Frati

Dupa asa feluri a venit la fix Limoncello-ul primit din partea casei, bautura traditionala servita ca si digestiv.

Recomand cu incredere sa le faceti o vizita, fiecare fel este o adevarata opera de arta iar personalul este foarte prietenos. Cu siguranta intra pe lista “Must try it” la orice vizita in Brasov.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.