Color your Life

Cum prognoza lunii Februarie a fost una plină de romantism, am decis ca în urma lansării cele mai noi colecții – MOMENTS – să conturăm momente for a lifetime care să rămână cu adevărat în suflet – și să prezentăm această colecție într-un cadru prietenos și inimos.

 

Unde? în locul nostru preferat, Arome.

continue reading

Am avut plăcerea să petrecem câteva ore alături de niște oameni frumoși, prietenoși și tare inimoși  – mi s-a părut cea mai potrivită rimă :)))

Emoția a fost cea care a dat tonul distracției însă Geia, prietena noastră dragă a avut grijă ca totul să decurgă limpede și frumos.

Cum îndemnul nostru a fost “Colorează-ți viață” ne-am gândit că cel mai simplu și tot odată interesant lucru ar fi ca invitații să treacă și la treabă, asta nu înainte de a savura din minunatele bunătăți preparate de Alina.

 

colorate_event_06

 

Provocarea noastră a fost ca fiecare își picteze farfuria primită în urmă invitației la eveniment și o coloreze plecând de la un cuvânt drag.

Pentru ca inspirația să vină cât mai repede, am degustat și un vin savuros, licoare din grădina Evei.

 

Colorate_event_05

 

Dan Săvulescu a fost alături de noi și ne-a încântat cu povestea celei mai răsfățate odrasle din podgoria Domeniilor Anastasia – Cuvee Eva dar și cu povestea variantei masculine – Cuvee Ctin.

 

 

Dar să trecem și la fapte:

Pe locuri…

 

Colorate_event_01

Pensulele pregătite…

 

colorate_event_02

 

Spor la pictat!

 

colorate_event_03

 

Energie, Iubire, Serenity au fost doar câteva din cuvintele alese, pictate cu entuziasm.

 

colorate_event_05

 

colorate_event_07

 

Și un mesaj numai bun pentru o lună așa romanticoasă:

colorate_event_04

 

Rezultatul a fost cu adevărat WOW, felicitări!

colorate_event_11

colorate_event_09

colorate_event_11

 

Și pentru ca operele de artă să poată fi numai bune de folosit, instrucțiunile de utilizare nu au întârziat să apară: Fiind culori speciale pentru decorarea porțelanului, după terminarea decorului, farfuria trebuie lăsată la uscat între 24 – 48h și introdusă apoi în cuptor, unde se va coace timp de 35 de minute la aproximativ 150 grade.

 

 

Cum scopul a fost de a ne cunoaște mai bine, a fost o adevărată plăcere să petrecem împreună o seară colorată unde zâmbetele și voia bună au fost principalele ingrediente.

colorate_event_12

Processed with VSCO with f2 preset

 

P.S: sperăm că ați respectat instrucțiunile 🙂

 

Multumim partenerilor ce ne-au susținut în acest demers colorat:

Arome, A lu’Manole, Complete Beauty, Domeniile Anastasia, Hair Loft , Mustash, Pictor arts&crafts materials, Eva’s Flowers

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.