From Berry with Love

Dacă dragostea trece prin stomac ea trebuie stimulată și de ce nu, întreținută .

Cum poți face asta?

Simplu: Savurând un pahar de vin puternic aromat împreună cu o selecție de branzaturi, ciocolată neagră, sau orice desert preferat, servite bineînțeles în farfurii cu mesaje colorate.

continue reading

farfurie_vin_01

Vinul vine că o completare a declarației de dragoste din farfurie. Fericirea, Armonia și momentele petrecute în DOI sunt stări pe care orice relație ar trebui să le consume. Momentele dulci și pline de romantism merg mâna în mâna cu gustul lăsat de fructele de pădure, care prin tehnici tradiționale duc mai departe povestea primului vin creat din mure în România  de către cei de la Abund Berry.

farfurie_vin_02

 

De ce fructe de pădure?

Ele se numără printre cele mai sănătoase fructe, beneficiile lor fiind extrem de variate:  îmbunătățesc nivelul de zahăr al sângelui, sunt bogate în nutrienți și sunt o sursă bogată de fibre.

Tips and tricks pentru a savura acest vin: caută un asfințit și bucură-te de întreaga experiență !

Vin_Farfurie_03

Fiind o ediție limitată, doar 1800 de sticle, nu ezita să încerci acest vin făcut artizanal. Un plus este faptul că nu conține sulfiți și sulfați.

Cine este Abund Berry ?

Abund Berry este mai mult decat un vin din mure. 

” Din pasiune s-a născut și primul vin autentic românesc produs din mure, acum trei ani în Ținutul Gorjului. De la prima suflare a licorii zeilor, am făcut tot ce ne-a stat în putință să ducem producția vinului la rang de artă. 

Valorile în care credem sunt integritatea, seriozitatea și sinceritatea. Așa am construit și brand-ul, dar mai ales cu aceste trei valori am pictat atunci când am început povestea Abund Berry.

Ca orice idee îndrăzneață, am pornit timid, dar vânturile aveau să bată în direcția potrivită, iar dorința de expansiune a devenit inevitabilă. Știm că lucrurile mărețe nu se obțin ușor, așadar știm cât mai avem de muncit până vom ajunge în vârf, dar știm sigur că în câțiva ani, Abund Berry va fi un brand de referință in productia și procesarea de fructe de pădure. ”

Ce suprize ne pregătește Abund Berry pentru 2019?

O selecție de vinuri din fructe precum zmeură,  căpsiuni, afine sau cătină…So stay tooned !

vin_si_farfurie_04

Mure, alcool, natură… sunt elemente ce completează cu succes un început de primăvară, toate reunite sub forma unei sticle al cărei conținut creează povești în timp, întrucât valabilitatea sa este de 10 ani.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.