Povestea farfuriilor Colorate

Imi place sa cred ca momentele frumoase sunt de fapt, o combinatie intre emotiile traite si schimbul de energii. Un moment de care imi aduc aminte cu drag este si intalnirea avuta cu Simona Musca, in cadrul emisiunii In Culise. Initial, la propunerea ei de a vorbi despre povestea din spatele farfuriilor Colorate, am avut tendinta de a spune nu, a fost nevoie doar sa discutam  cateva secunde pentru ca raspunsul sa se transforme intr-un DA categoric. La urma urmei, aveam sa povestesc despre pasiunea de a picta, precum si despre placerea de a transmite un mesaj prin pictura.

Dupa 2 ani in care ne-am urmarit reciproc proiectele, iata ca ne-am intalnit la o discutie  purtata ca intre prietene, chiar in cadrul unui platou de televiziune. Desi emotiile au fost cele care au guvenat initial interviul, din momentul cand  Simona m-a intrebat despre cum a inceput totul, discutia a decurs atat de natural, incat am si uitat ca eram intr-un platou de filmare. 

Pasiunea de a picta si placerea de a manca au trezit in mine dorinta de a transforma, prin culoare o banala farfurie. De la mesaje cu impact emotional, pana la imagini ce incanta vizual, farfuriile au fost si sunt gandite, sa contribuie la starea de bine a celui care le foloseste. La intrebarea legata de lectiile invatate pana acum, i-am  raspuns ca a avea rabdare, a stii sa asculti, impreuna cu increderea in fortele proprii, mi-au definit acesti 4 ani de proiecte frumoase.

Interviul a coincis cu un nou proiect  aparut in viata profesionala a Simonei, asa ca nu aveam cum sa nu marchez evenimentul, print-un cadou personalizat. I-am oferit o farfurie cu dedicatie pentru Beraria H, locul unde Simona urma sa isi concentreze cea mai mare parte din timp.

Cu siguranta toata lumea a auzit de Berăria H sau Orașul cu Chef de Viață. Este locul în care e bine sa ajungi, atunci cand vrei sa fii sigur de  o seara ca in povesti. Fie ca iti doresti sa aculti  muzica buna, interpretata  de artiști îndrăgiți, sau să mananci ceva delicios, Beraria H este locul ideal unde, distractia si voia  buna interactioneaza de minune. Merita sa le treci pragul, mai ales ca, in perioada urmatoare vor fi organizate  o multime de evenimente atractive.

Si daca nu ai apucat sa vezi emisiunea, you can watch it now:

Multumesc Simona inca odata, pentru posibilitatea de a face cunoscuta povestea farfuriilor Colorate.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.